Üniversite böyle yaparsa…

Üniversite böyle yaparsa…

Kurulduğu günden beri kanalizasyonu doğrudan Kızılırmak'a akıttığı ileri sürülen Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 105 bin 587 lira para cezası kesildi. Cezanın sebebin duyanlar, Üniversite böyle yaparsa…” di

KIZILIRMAK’I KİRLETTİĞİ GEREKÇESİYLE KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİNE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 105 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ.

Üniversite böyle yaparsa…

Kurulduğu günden beri kanalizasyonu doğrudan Kızılırmak’a akıttığı ileri sürülen Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğüne Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 105 bin 587 lira para cezası kesildi. Cezanın sebebin duyanlar, “Üniversite böyle yaparsa…” diye tepki gösterdi.

23 YILDIR KANALİZASYON IRMAĞA AKIYOR

Edindiğimiz bilgiye göre, arıtma tesisi olmadığı için 23 yıldır kanalizasyon atıklarını Kızılırmak’a akıtan Kırıkkale Üniversitesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kırıkkale İl Müdürlüğü tarafından, Rektör Ekrem Yıldız adına kesildi İdari Para Cezası kesildi.

“ATIK SUYU ALICI ORTAMA DEŞARJ ETMEK”

“Kanunda ve yönetmelikte öngörülen yasaklara ve standartlara aykırı olarak veya önlemleri almadan atık suyu alıcı ortama deşarj etmek” fiiliyle verilen cezanın belgesinde, 2872 Sayılı Çevre Kanununun 20/f maddesi uyarınca 105 bin 587 lira para cezası kesildi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü